Mole Removal

Local Ready Stocks, Fast Delivery, 100% Satisfaction


Remova100  Membuang menghilangkan tahi lalat, kutil dan ketuat terbukti berkesan Produk REMOVA100 Produk riadah membuang tahi lalat, ketuat, kutil dan lain-lain dengan sendiri (D.I.Y) bagi menambah kecantikan dan keyakinan diri.Ianya amat berkesan, cuba sendiri. Remova100 diadun dari botani rempah ratus terpilih.


Produk riadah membuang tahi lalat, ketuat, kutil dan lain-lain dengan sendiri (D.I.Y) bagi menambah kecantikan dan keyakinan diri.Ianya amat berkesan, Boleh cuba sendiri.


Remova100 diadun dari botani, rempah ratus dan herba nusantara seperti pokok lipan, pokok gajus, bunga lawang, , bunga cengkih, kayu manis, sireh, serai, jerangau, lengkuas dan lain-lain.


Panduan cukup mudah cara menggunakan Remova100 disertakan bersama.


Gunakan kayu pencungkil gigi yg disertakan bersama produk, kemudian perlahan-lahan ratakan krim ini diatas tahi lalat,kutil atau ketuat,jika krim dalam keadaan kering boleh titiskan 2-3 titik air agar menjadi sedikit lembap, selesai proses ini tunggu sehingga 30 minit kemudian basuh dengan air sehingga bersih dan bilaskan agar kering wajah, selesai. Dalam masa seminggu ianya akan mejadi kering, boleh ditanggalkan atau akan luruh jatuh dengan sendiri, sekiranya saiz terlalu besar boleh diulangi sekali lagi dengan cara yang sama selepas seminggu.Saiz: 2 grams


Package content:

1 x Mole Removal (2 gram)

User manual

Processor
Clockspeed 100mhz

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Remova100 dirumuskan dari bahan alam semulajadi,yang membantu menghilangkan masalah tahi lalat pada muka atau lain-lain anggota badan. Sama ada tahi lalat itu jenis kecil atau besar, tiada masalah untuk remova100 menghilangkannya buat selama-lamanya.

  • Product Code: Product 1
  • Reward Points: 100
  • Availability: In Stock
  • $45.00
  • $65.00

  • Ex Tax: $65.00
  • Price in reward points: 400

Available Options


Tags: remova100